31 Temmuz 2012 Salı

üniversiteli gençliğin sosyal aşkla yoğrulmuş şekli





''Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır '' hadis-i şerifinde geçen faydalı olma tabirini bir nebze olsun  yerine getirme adına , hazırlamış olduğumuz bu bloğumuz tüm arkadaşlarımızın yararlanabileceği bir platform olması dileğiyle ilk yazımızı sizlerle buluşturmuş bulunmaktayız.




Bilgiye bu kadar çabuk ulaşabildiği günümüz şartlarında ,siz sevgili arkadaşlarımızın yararlanabileceği bilgileri harmanlayıp, hem işinize yarar bilgiler vermeye çalıştık hem de vaktinizi güzel değerlendirmenizi sağlayacak şekilde hazırladık. 


Sosyalleşmenin zirvesinde olan günümüz gençliğine , sanal dünyanın kapılarını  sonuna kadar açtık. Hızlı bir güncellenme dönemi yaşayacak bloğumuz ,sizden gelecek katkılarla da daha güzel bir yapıya bürüneceğine inancım tam..


İnanıyorum ki, sayfayı ziyaret edecek arkadaşlarımız içerik olarak yazılanları büyük bir ilgiyle okuyacak, bloğumuzun takipçileri arasında yerlerini alıcaktır....

Şimdilik bu kadar yazılanları yerinde buluyor.Ve yeni yazı dizimizle  buluşmak üzere diyerek Yüce Rabbime Emanet ediyorum...

Sağlıcakla Kalın...


0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More